Martin Granum og Martin Loft tog en beslutning – eller faktisk tog de 2: de ville lave en duo bestående af sang og guitar og de ville kun spille yndlingssange.  Sange med noget på hjerte.

Martin Lofts smukke baryton bliver akkompagneret af Martin Granum, der under koncerten ”live-sampler” sit eget guitarspil, så det bliver muligt at spille akustisk guitar, elektrisk guitar, bruge guitaren som trommesæt og improvisere hen over det hele på samme tid.

Oven på alt dette, kan duoen udvides til en trio, så man i tillæg vil kunne nyde Jacob Roses fabulerende saxofonspil.

Hvis du elsker sange som Eric Claptons ”Tears in heaven”, Leonard Cohens ”Hallelujah” samt nyfortolkninger af danske sange og salmer så som “Mit hjerte altid vanker”, “Til himlene rækker” og “I Danmark er jeg født”; hvis du elsker at høre guitar og sang (til tider garneret med saxofon), så skal du ikke snyde dig selv for en koncert med GRANUM/LOFT.

Martin Granum er konservatorieuddannet rytmisk guitarist. Han underviser til daglig som docent ved Det Jyske Musikkonservatorium og har flere pladeudgivelser bag sig. Bl.a. tre anmelderroste cd’er i eget navn: ”Small Circles” (1999), “Jazz og salmer” med Martin Granum Trio (2002) og “Martin Granum Acoustic Quintet” (2005). Martin Granum arbejder desuden som komponist og arrangør i diverse sammenhænge.

Foto: Martin Granum

IMG_0462.JPG

Martin Loft er en efterspurgt sanger med over 20 års erfaring indenfor den danske musicalbranche. Højdepunkter fra karrieren tæller blandt andet Aladdin, Blodbrødre, Chess og titelrollen som Peter Sabroe i Demokraten. Siden 2009 på Det Ny Teater i Les Misérables, Wicked, Annie, Love Never Dies og Evita. Der har været afstikkere til Dansk Melodi Grand Prix i 1996 og 1997 samt revyarbejde og dubbing til Disney tegnefilm.

Foto: Martin Loft

IMG_0463-0.JPG

Jacob Rose er en af Jyllands mest fremtrædende saxofonister, kendt for sit på en gang lyriske og sjælfulde og samtidigt sprudlende og alsidige saxofonspil. Har komponeret og spillet musik til bl.a. teaterforestillinger, danseforestillinger og musicals samt medvirket på mere end 30 Cd-udgivelser.

Foto: Jacob Rose

IMG_0487.JPG